Flix des de dins

Agrupació local del PSC a Flix

Concentració, parlament i manifest per l’ERO d’Ercros.

DSC_0156b
El 21 de febrer s’ha celebrat un ple extraordinari a l’Ajuntament de Flix que com deia l’alcalde en aixecar-lo per anar a la concentració convocada a la plaça de l’Església, “mai no s’hauria hagut de convocar”. En el parlament previ a l’aprovació per unanimitat del manifest i posteriorment a la plaça ha parlat clar i ha fet una crida a la unitat i a la lluita.

“El plantejament d’ERCROS ens aboca a un carreró sense sortida i ens obliga a fer allò que hem fet, de moment unir esforços, ens obliga a fer el que fem avui i a fer tot allò que haguéssim de fer demà per tal de defensar l’única opció que contemplem, que és lluitar; lluitar sense deixar lloc a la resignació. Lluitar per convèncer a la companyia que tingui en compte una altra solució que no sigui, després de 117 anys, escapçar el present i el futur d’un poble i d’una part important de la comarca. Hi ha altres escenaris possibles i ens consta que l’empresa els ha tingut damunt de la taula. No és una lluita fàcil ni tenim cap garantia d’èxit, però no podem deixar de fer-ho.”

 “No ens enganyem, ERCROS no deixa a Flix una planta de fosfat amb 50 treballadors i un interrogant damunt, deixa també un abocador industrial i 700.000 tones al riu de residus que s’han de netejar amb diner públic perquè encara hi són. ERCROS pretén marxar tancant amb la clau per fora sense respectar els principis bàsics de la responsabilitat social que l’activitat d’una empresa comporta, i en el seu cas convindreu que aquesta ha de ser alta.”
DSC_0163b

DSC_0170b

Telenotícies nit 21/02/13

Manifest aprovat per l’Ajuntament en ple.

Single Post Navigation

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: